De Theebar.
New-school thee.
Welkom bij de nieuwe thee standaard
De Theebar.
Nog beter dan het klinkt.

De totaaloplossing voor thee. De Theebar van Teazie is een full-service theestation met wisselende smaken, mogelijkheid tot interactie en bovenal heerlijke thee.  Onze Theebar is een grootschalige, hygiënische opzet van verschillende soorten thee en tisane die uitnodigt om gezond te drinken.

Als gebruiker word je begroet met een tablet die informatie geeft over je Theebar. Deze vertelt je onder andere welke (kruiden)theesoorten er aangeboden worden, wat hun herkomst is, maar natuurlijk ook hoe je er optimaal van kan genieten. Je krijgt tips over zetadvies voor een consistente, heerlijke smaak. De Theebar wordt aangeboden aan bedrijf als faciliteit voor in de kantine, maar ook aan horecagelegenheden om de thee te verkopen aan gasten.

Hoe je ook van plan bent om De Theebar te gebruiken, de wow-factor zal er gegarandeerd zijn. Meer informatie over De Theebar? Neem dan contact met ons op.

Interesse? Vraag dan via het onderstaande formulier een Theebar aan, op maat voor jou.

Totaaloplossing
Je theevoorziening is geregeld met De Theebar. Wij zorgen dat er altijd heerlijke thee klaarstaat bij jou op locatie.
Dispensers
Voor gebruiksgemak en verse thee.
Interactie
Met onze op maat gemaakte online omgeving vind je informatie over de thee, kun je feedback achterlaten & zelfs smaken aanvragen.
Previous slide
Next slide
Ook een Theebar?
Wees de volgende blije klant.

Nieuw!

 

Nu beschikbaar met theedispensers voor een prettige en hygiënische gebruikerservaring.
Vraag naar de mogelijkheden!