Oolong theeliefhebbers opgelet: Milky Oolong has landed!

Wist je dat Milky Oolong Chinees is voor “Zwarte Draak”? Oolong thee is verkregen door tussen groene en zwarte thee in te zitten. Je krijgt hierdoor een blend die sterker is dan groene thee, maar nog enige milde en lichte tonen heeft en niet zo zwaar voelt. Milky Oolong thee is echter nog een tikje specialer. Het is namelijk Oolong met een romige geur en smaak. Let’s talk about Milky Oolong.


Milky Oolong

Melk/suiker/kunstmatige smaken toevoegen? Niet nodig.

Deze bijzondere thee heeft werkelijk alles. Vanaf het moment dat je de blend het eerst ruikt, voel je de unieke eigenschappen die je niet gewend bent van de gedroogde bladeren van de Camellia sinensis. Milky Oolong thee is verwerkt op een manier waardoor je de romige en melkachtige textuur meteen opmerkt. Wanneer je je mix gezet hebt, merk je van deze krachtige en kruidige basistheesoort tonen van zuivel en zoetigheid.


Milky oolong thee

Zorgvuldig gerolde perfectie

Onze Milky Oolong thee is vol zorg en aandacht verwerkt – en dat proef je. Deze Zwarte Draak verdient volledig deze bijnaam, omdat de halfgeoxideerde thee volledig tot zijn recht komt door het met de hand oprollen van de bladeren. Hiermee wordt de smaak beter behouden in de compacte pakketjes van natuurlijke aroma’s. Waar deze theesoort over het algemeen van geniet, is een breed scala aan smaken dat vrijkomt in golven. Ook kun je het gerust meerdere keren zetten, waardoor je deze verschillende smaken beter onderscheidt. Ook het verschil in smaak tussen de verschillende keren dat je de thee zet is erg kenmerkend.


Milky Oolong thee mixen? Geen probleem.

Dit is zonder twijfel een van onze meest kenmerkende en smaakvolle basissmaken. Maar dat betekent niet dat het niet te mixen valt. Milky Oolong nodigt uit om te mixen met verschillende sterke en subtiele smaken, om zo samen te vallen met de golven van smaak die bij de basissmaak zitten. Onze aanraders kunnen je misschien inspireren.


Meer tips om je thee perfect te maken! Volg je ons op Facebook?
About the author
Teazie
Teazie is het platform om je eigen thee samen te stellen. Kies je favoriete smaken en combinaties uit ons ruime assortiment van duurzame ingrediënten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add to cart