over Teazie

Een passie voor thee
en het brutale idee
om te vernieuwen

Lees meer over ons

Wij zijn Storm en David, de oprichters van Teazie. In 2019 hebben wij ons bedrijf opgericht met de ambitie om een geweldig drankje nog beter weg te zetten.

Koffie krijgt al zoveel liefde, waarom thee dan niet?

Onze missie is om theedrinkers meer te verbinden met hun ingrediënten en thee interactiever te maken. Omdat smaken zo verschillen van persoon op persoon, is het nergens voor nodig om gebonden te zijn aan de drie populairste theesmaken in de supermarkt. Daarentegen, thee zou gezien moeten worden als iets waar je net zo veel mee kan experimenteren en proeven als een 6-gangen diner!

"Je theemomenten zijn te bijzonder om ze op de achtergrond te laten vallen. Nieuwe smaken blijven proberen is voor mij dé manier om altijd te genieten van mijn kopjes thee. Een nieuwe favoriet ontdekken & die delen met vrienden en familie vind ik dan ook geweldig."

David hovanesian
Mede-eigenaar en oprichter, Teazie

David Hovanesian

Hey! Ik ben 25 jaar en heb samen met Storm Teazie opgericht in 2019. In het jaar daarvoor kreeg ik de behoefte om thee te personaliseren (eigen theeblends te maken) en zag ik dat er geen bedrijven waren die deden waar ik behoefte aan had.

Dan maar zelf aan de slag! Teazie begon als een platform om eigen theemixen te maken en is inmiddels een bedrijf met ambities om de theesector een shake-up te geven. Wij willen thee anders wegzetten; namelijk in het spotlight dat het verdient.
Ik kom zelf uit een Armeens gezin en heb altijd enorm genoten van thee. Sterker nog, ik associeer het met familie, vrienden en gewoon gezelligheid. Dat gevoel wil ik op de puurste manier delen met Teazie.
Hieronder zie je waar je mij voor kan benaderen!

1
De Theebar

Heb je vragen of interesse in De Theebar? Neem dan vooral contact met me op.

2
Bedrijfsvoorzieningen & Thee op Maat

Wil jij een uitgebreide theevoorziening voor jouw kantoor, hotel of horecagelegenheid? Stuur me dan een bericht en dan bespreek ik graag de opties met je.

3
Volumebestellingen

Wil jij jouw medewerkers mooie kerstpakketten of geschenksets geven? Of een extraatje voor je topklanten? Neem ook dan contact met me op voor een passende maatoplossing.

David Hovanesian

Hey! Ik ben 25 jaar en heb samen met Storm Teazie opgericht in 2019. In het jaar daarvoor kreeg ik de behoefte om thee te personaliseren (eigen theeblends te maken) en zag ik dat er geen bedrijven waren die deden waar ik behoefte aan had.
Dan maar zelf aan de slag! Teazie begon als een platform om eigen theemixen te maken en is inmiddels een bedrijf met ambities om de theesector een shake-up te geven. Wij willen thee anders wegzetten; namelijk in het spotlight dat het verdient.
Ik kom zelf uit een Armeens gezin en heb altijd enorm genoten van thee. Sterker nog, ik associeer het met familie, vrienden en gewoon gezelligheid. Dat gevoel wil ik op de puurste manier delen met Teazie.
Hieronder zie je waar je mij voor kan benaderen!

1
De Theebar

Heb je vragen of interesse in De Theebar? Neem dan vooral contact met me op.

2
Bedrijfsvoorzieningen & Thee op Maat

Wil jij een uitgebreide theevoorziening voor jouw kantoor, hotel of horecagelegenheid? Stuur me dan een bericht en dan bespreek ik graag de opties met je.

3
Volumebestellingen

Wil jij jouw medewerkers mooie kerstpakketten of geschenksets geven? Of een extraatje voor je topklanten? Neem ook dan contact met me op voor een passende maatoplossing.

1

Storm Wouters

Hi! ik ben Storm, 22 jaar oud en ik ben samen met David in 2019 begonnen aan Teazie. Teazie is een bedrijf waar niet alleen duurzaamheid, maar ook gezondheid centraal staat. Dit vind ik dan ook uiterst belangrijk en uniek aan ons bedrijf.

Ik werkte al een aantal jaar in verschillende supermarkten en was het compleet met David eens dat thee echt wel beter kan worden weggezet. Het verdient meer spotlight. David en ik zien hier samen kansen in.

Zo hebben David en ik onze koppen bij elkaar gestoken en Teazie gemaakt tot waar het nu is. In de toekomst willen wij iedere enthousiaste theeleut graag kunnen voorzien van de mooiste en leukste theebeleving die er is.

Het is dan ook niet alleen ons bedrijf, maar ook onze passie om die leuke thee ervaring naar jouw bedrijfsvloer/huis te brengen. Laten we samen thee veel mooier maken.
Hieronder zie je waar je mij voor kan benaderen!

1
bedrijfsvoering & Processen

Heb je vragen of interesse over onze bedrijfsstructuur, of zou je misschien stage bij ons willen lopen? Neem dan contact met me op

2
Bedrijfsvoorzieningen & Thee op Maat

Wil jij een uitgebreide theevoorziening voor jouw kantoor, hotel of horecagelegenheid? Stuur me dan een bericht en dan bespreek ik graag de opties met je.

3
Volumebestellingen

Wil jij jouw medewerkers mooie kerstpakketten of geschenksets geven? Of een extraatje voor je topklanten? Neem ook dan contact met me op voor een passende maatoplossing.

"Thee is niet alleen super lekker, maar ook nog eens gezond met de juiste ingrediënten. Met ons bedrijf bieden wij de keuze om gezond te variëren. Kies uit bloemig, zoet, delicaat of sterk. Blijf proberen en kom erachter wat jouw ideale theecombinatie is."

STORM WOUTERS
Mede-eigenaar en oprichter, Teazie
Meer weten over ons?

We horen graag van je.