Loading
Loading

van Sport en Slankstudio Oud Gastel

Mede mogelijk gemaakt door De Theebar van Teazie.

Alleen natuurlijke ingrediënten

Wij hebben een passie voor thee en die begint bij de ingrediënten. Onze blends bestaan uit de beste theebladeren en worden verrijkt met natuurlijke toevoegingen.

Iedere maand
nieuwe smaken

Teazie biedt graag afwisselende theesmaken. Om ervoor te zorgen dat jij kan blijven proeven en proberen, zorgen wij iedere maand voor nieuwe theesmaken.

Deel je
mening

Wat vond je van de smaken van deze maand? Wil je graag volgende keer een specifieke theesoort of smaak terugzien? Laat het ons weten door de QR-code onderaan de pagina met je telefoon te scannen.

Check de smaken van de maand!

De eerste mix van september

1. Chinese groene mango

Groene thee is één van de meest gedronken theesoorten wereldwijd. Het heeft een gemiddeld cafeïnegehalte voor thee, vaak frisse smaken en vormt een heerlijke achtergrond voor een groot assortiment smaken.

De eerste blend van deze maand is een mix van 3 Chinese groene theeën, namelijk Gunpowder thee (handgerold), Wu Lu en Chun Mee. Deze blend is aangevuld met een rijke mix aan tropisch fruit.

Zettijd
Frisheid
Sterkte
Floraal
Zoet
Kruidig

Zetadvies

Schuif de knop op de dispenser één keer van links naar rechts (of andersom) en vul je theezakje. Zet het vervolgens in je kopje met heet water en laat het 2 minuten trekken voor het beste resultaat.

Heb je liever iets minder sterke thee? Dan kun je het 20 tot 40 seconden minder lang laten trekken. Tip: je kan vandaag nog je theezakje hergebruiken!

Smaakprofiel

Fruitig, licht en fris. Dat zijn de voornaamste smaken die naar voren komen met deze blend. De basis, bestaande uit de 3 Chinese theeën, varieert van kruidige thee naar wat zachtere groene thee. 

Verwacht een zachte, ronde afdronk met de fruitsmaken van onder andere ananas en mango die daarna nog even blijven hangen.

Honeybush thee komt uit Zuid-Afrika en hoewel de smaken kunnen lijken op die van een lichte groene theesoort, is het eigenlijk een kruidenthee! Heel zacht van smaak en textuur.

Bij deze Honeybush passen fruitige smaken. Daarom bestaat deze blend uit papaja en mango. Voor wat extra florale tonen, is er ook goudsbloembloesem, korenbloembloesem en rozenblad toegevoegd.

Een zoete kruidenthee

2. Honeybush papaja

Zetadvies

Schuif de knop op de dispenser één keer van links naar rechts (of andersom) en vul je theezakje. Zet het vervolgens in je kopje met heet water en laat het 5 minuten trekken voor het beste resultaat.

Heb je liever iets minder sterke thee? Dan kun je het 1 tot 2 minutenminder lang laten trekken. Je kan je theezakje nog een paar keer hergebruiken vandaag, maar de eerste thee is het lekkerst!

Smaakprofiel

Deze kruidenthee is van nature cafeïnevrij en geeft vooral ruimte aan de florale en fruitige smaken, waardoor het ook een zoete mix wordt.

De smaak en textuur van de honeybush zelf ligt tussen dat van kruidenthee en groene thee in. Je zal echter meer proeven van de toegevoegde natuurlijke smaken in de blend.

Zettijd
Frisheid
Sterkte
Floraal
Zoet
Kruidig

Verfrissende kruidenthee

3. Moringa granaatappel

Moringa kruidenthee is afkomstig van de bekende “wonderboom” of “levensboom” in het Himalaya gebied. Het wordt zo genoemd omdat er veel voedingstoffen, vitamen en mineralen in zitten.

Deze kruidenthee is verrijkt met onder andere granaatappel, rozenblad, citroengras, rode bes en papaja. Verwacht dus een super fruitige kruidenblend!

Zettijd
Frisheid
Sterkte
Floraal
Zoet
Kruidig

Zetadvies

Schenk heet water in je theekopje en schuif de dispenser éénmaal om je theezakje te vullen. Doe deze daarna in je theekopje en laat het 5 tot 8 minuten trekken voor een super smaakvolle blend.

Wil je de thee lichter hebben? Laat het dan 2-3 minuten trekken en hergebruik eventueel de bladeren.

Smaakprofiel

Ook deze theeblend zorgt voor een volle smaak met een cafeïnevrije basis. 

Het smaken palette van deze kruidenblend wordt vooral gedefinieerd door de toevoegingen die het exotische Zuid-Afrikagevoel van deze blend compleet maken.

Deel je mening

Wat vind je van de theeën deze maand?

Scan de code hiernaast om je feedback automatisch met ons te delen.

Scan de code op de tablet om je feedback automatisch met ons te delen.

Welke smaken wil je volgende maand graag proberen?

Ook daar kan je een bericht over sturen met de QR-code hierboven. Laat ons weten welke theesoorten/smaken je graag wilt