Heerlijke inspiratie

Top 3 aanraders

De winnaars van de theewereld

Thee top 3 Aanraders van Teazie

Algemene voorwaarden van Teazie

Om de zoveel tijd komt Teazie met een nieuwe top 3 thee aanraders. Deze aanraders zijn voor jou om te proberen en nieuwe smaken te ontdekken, of simpelweg als inspiratie voor je eigen mix!

thee aanraders - top 3
Tromgeroffel graag...

Nummer één

De wisselende top 3 thee aanraders van Teazie staan altijd vol met de lekkerste theeblends voor jou om te proberen. Dit is deze keer de topper.

Thee aanrader op basis van
groene jasmijn

Taurus

zoete thee melange

Onze winnaar voor deze Top 3 thee aanraders. Probeer de Taurus – een frisse groene jasmijn thee die wordt versterkt door stukjes hibiscus & korenbloem. Groene jasmijn is van zichzelf een ontzettend aromatische en florale groene thee. De Taurus gaat verder deze richting in door de verzachtende smaken van hibiscus en korenbloem toe te voegen voor een uitermate bijzondere thee.

Prachtig van kleur, subtiel van smaak en heerlijk als alledaagse thee.

 

Gevolgd door...

Nummer twee

Heerlijk! Maar er zijn natuurlijk veel meer variaties die het spotlicht verdienen voor onze aanraders van thee. Hier is er nog één!

Thee aanrader op basis van
milky oolong

Aquarius

zoete kruidige thee

Vol bijzonderheden. Op nummer twee staat onze aanrader Aquarius. Dit is een theeblend op basis van de romige en verfrissende milky oolong thee. Milky oolong is een bijzondere theesoort en erg opvallend – zelfs in ons assortiment.

De romige smaken van de theesoort worden aangevuld en verheven door kruidige en zoete smaken – allemaal helemaal natuurlijk. Met kruidnagel voor de kick en stukjes appel voor een zoete, bekende smaak, is dit een must-try theeblend van Teazie.

Last, maar zeker niet least...

Nummer drie

Hopelijk heb je al wat theesoorten en smaakcombinaties gezien die lekker klinken! We hebben nog een welverdiende derde plaats voor je in onze thee aanraders.

Thee aanrader op basis van
Chinese gunpowder

Meadow

groene thee

Prachtig van de eerste impressie tot de laatste hints van de afdronk. Een bijzonder mix op basis van onze Chinese Gunpowder thee.

Als je van sterke smaken houdt, dan is deze mix zeker iets om uit te proberen. Met steranijs en korenbloem is deze mix lichtzoet en floraal, met die prachtige basis van een veelzijdige groene thee. Let op het theater van dansende theebladeren wanneer je deze mix zet.

De nieuwe thee.

Ontdek de meest veelzijdige thee aanraders van Teazie.
Ouderwets

Vergeet dit.

sterke theemix

Dit is thee.

Laat je inspireren!

Thee is iets waar je van hoort te genieten. Met onze thee aanraders doen we daar een paar suggesties voor. De reden dat wij alleen werken met losse bladeren, naast dat we geen verpakkingsmateriaal willen verspillen, is omdat je zo de beste smaken krijgt. Zie de trotse ingrediënten en ervaar hun natuurlijke karakter voordat je ze omzet naar je heerlijke kop thee. Benieuwd naar onze suggesties?

Teazie

Meer aanraders zien?
Blijf bij.

Omdat thee altijd beter zal
blijven worden.

Wij zijn altijd bezig met het ontdekken en toevoegen van nieuwe smaken, zodat jij, samen met ons, thee kan blijven ontdekken op nieuwe manieren. Omdat wij zo enthousiast worden van theeblends en zelf thee maken, hebben wij aanraders waar we regelmatig nieuwe toevoegingen in zetten. Volg ook onze sociale media (Facebook, Instagram en LinkedIn) om ervoor te zorgen dat je niets mist.

Wordt theeleverancier van Teazie

Wil jij leveren aan Teazie? Heb je unieke theebladeren en ben jij aantoonbaar bezig met het helpen van de supply chain?

Neem dan contact met ons op. Teazie is altijd aan het innoveren en bezig met het uitbreiden van een uitgebreid en kwalitatief assortiment. 

Lever thee aan Teazie

Wees bij de paradigm shift

Innoveer met
ons mee.

Altijd vernieuwend

Staat jouw smaak er niet tussen?

Vul je emailadres in zodat we kunnen reageren.

Missen we nog iets?
We horen graag van je.

We willen er graag voor zorgen dat jij de lekkerste mix kan maken die je je maar kan bedenken. Mochten er smaken zijn die jij graag in je theemix zou willen hebben, laat het ons dan vooral weten. We proberen snel je bericht te beantwoorden.

Teazie
Add to cart