Elke maand verrast

Thee abonnementen
van Teazie

Wil jij iedere maand de lekkerste thee in huis hebben? 
Check dan hier onze opties voor een thee abonnement.

Een verwarmende verassing

Elke maand (jouw) thee.

Teazie's thee abonnement

Personaliseer of laat je verrassen

Bij Teazie heb jij het voor het zeggen met je thee. In ons thee abonnement, kies uit meer dan 8 theesoorten en laat weten of je zelf je thee wilt samenstellen, of onze aanraders wilt ontvangen.

Nooit hetzelfde

Teazie staat voor variatie en ontdekking van thee. Je zal tijdens je abonnement, als je kiest voor onze thee, nooit hetzelfde krijgen. Mocht je heel graag toch dezelfde mix willen? Laat het ons dan weten.

Altijd nummer 1

Wees de eerste die de nieuwe smaken en aanraders van Teazie binnenkrijgt. Als abonnee sta je vooraan de rij voor de nieuwste combinaties en theesoorten.

2

Thee
in
twee.

2

In twee stappen (of vragen) checken we wat voor thee abonnement het beste bij je past. Als dat gelukt is, kun je thuis genieten van thee waar geen restaurant tegen op kan.

We hopen niet dat het nodig is, maar mocht je echt niet tevreden zijn, is dat geen probleem. Over opzeggen doen we niet moeilijk. Dat kan op ieder moment. Niet tevreden over je eerste pakket? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Meer informatie over abonnementen en maandelijkse theepakketten? Neem contact met ons op!

1. Hoe vaak drink je thee?

Kies het thee abonnement wat het beste bij je past.

1 kopje
per dag

Bij één kopje per dag, kun je voor je theeabonnement kiezen voor theebox 1. Hier zit 1 potje thee in waarmee je makkelijk de maand doorkomt. Gevuld met jouw mix of onze aanrader.

1

per maand

logo 250

2 kopjes
per dag

Wanneer je twee kopjes per dag drinkt, kies je voor theebox 2 met de dubbele inhoud. De 2 potjes die je krijgt, worden allebei gevuld met jouw mix, of met 2 verschillende aanraders van ons.

11.95

per maand

2. Zelf mixen of onze aanraders voor je thee abonnement?

Je kan door ons verrast worden of zelf creatief bezig zijn.

Onze
aanraders

Wij zijn altijd bezig met het uitzoeken van de lekkerste smaakcombinaties voor thee. Door onze aanraders te kiezen, ga je voor een verrassend en afwisselend pakket van theeën.

logo 250

Zelf
mixen

Creativiteit is alles. Teazie is er vooral om theeliefhebbers de ruimte te geven om zelf te mixen. Liever zelf je thee samenstellen? Dat kan. Dan nemen we ongeveer een week voor de levering contact met je op.

Mogen wij jou iedere maand blij maken met heerlijke thee?
Of geef je het liever aan iemand anders?

Verwen jezelf of iemand anders

Sluit je aan bij het thee abonnement van Teazie

Geef aan hoeveel je verwacht te drinken voor je abonnement.
Laat ons weten of je zelf wilt mixen of onze blends wilt ontvangen.

Jouw thee.
Jouw smaken.
Niets anders.

Wij doen niets liever dan thee ontdekken. Dat geldt voor theesoorten, maar net zo goed voor combinaties van smaken. Dat willen we graag met je delen via onze aanraders. Liever je eigen thee mix iedere maand? Kies dan voor zelf samenstellen.

Blijf bij.

Omdat thee altijd beter zal
blijven worden.

Wij zijn altijd bezig met het ontdekken en toevoegen van nieuwe smaken, zodat jij, samen met ons, thee kan blijven ontdekken op nieuwe manieren. Omdat wij zo enthousiast worden van theeblends en zelf thee maken, hebben wij aanraders waar we regelmatig nieuwe toevoegingen in zetten. Volg ook onze sociale media (Facebook, Instagram en LinkedIn) om ervoor te zorgen dat je niets mist.

Add to cart