White Dream: vol van smaak, laag in cafeïne

Een nieuwe aanwinst van Teazie, een bijzondere Chinese witte thee. White Dream thee is on the scene, en deze blend puur natuur verdient het spotlicht deze week in de blog. Als non-stop theedrinker, ben je waarschijnlijk weg van groene en zwarte thee, dus witte thee kan een interessant nieuw perspectief op thee (en thee mixen!) bieden.


White Dream thee

Wit, groen, zilver

Witte thee heeft eigenlijk misleidend veel kleuren. Hoe komt dat? White Dream thee wordt, zoals witte thee in het algemeen, het minst verwerkt vanaf het moment van de pluk. Daardoor heeft het dus ook het meest weg van de originele bladeren, vandaar de verfrissende, natuurlijke geur. Ook in smaak is witte thee over het algemeen heel soepel en enorm delicaat van smaak. Onze White Dream thee is afkomstig uit China en bestaat alleen uit de lange, zilveren en groene knoppen. Net als Chinese Gunpowder thee, biedt deze thee een show wanneer je hem zet en de bladeren weer hydrateren.

Geen haast, even zitten

Witte thee is dus delicaat en verdient de tijd wanneer je het gaat drinken. Een mix van White Dream is een zekere manier om je smaken prachtig door te laten komen. De lichte bloemige profielen van deze excentrische witte thee werken als een canvas voor jouw andere ingrediënten. Er is ook echt geen handvat nodig voor het mixen van deze thee. Wij kiezen als theemixers alleen veelzijdige thee, maar omdat de White Dream zo licht van smaak is, kan je er helemaal je eigen ding van maken.


White Dream thee – Goed afsluiten

We hebben het niet over de blog. Witte thee is super voor aan het eind van de dag – omdat het de minst verwerkte theesoort is, hebben de bladeren minder tijd om het cafeïnegehalte op te krikken. Dus, hoewel je er een mindere kick van krijgt in de ochtend, is deze White Dream een meer dan geschikte cherry on top voor je dag.


Heb jij de laatste blog over temperatuur voor je thee? Check onze Facebook!
Tip: White Dream zet je op ongeveer 80 graden.
About the author
Teazie
Teazie is het platform om je eigen thee samen te stellen. Kies je favoriete smaken en combinaties uit ons ruime assortiment van duurzame ingrediënten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add to cart