Aanbieding!

Theezeef

4.95 3.95

Thee kan op meerdere manieren gezet worden, door middel van theezakjes, theekannen of theefilter en het gebruik van een theezeef zal je dan ook zeker niet zijn ontgaan. Het gebruik van een theezeef helpt bij het optimaal benutten van je theebladeren. Ideaal dus voor het zetten van jouw persoonlijke thee mix.

Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Thee kan op meerdere manieren gezet worden, door middel van theezakjes, theekannen of theefilter en het gebruik van een theezeef zal je dan ook zeker niet zijn ontgaan. Het gebruik van een theezeef helpt bij het optimaal benutten van je theebladeren. Ideaal dus voor het zetten van jouw persoonlijke thee mix. Daarnaast is de theezeef geschikt voor hergebruik en na gebruik makkelijk weer schoon te maken, omdat het makkelijk openklapt voor het uitspoelen.

De theezeef is ook ideaal te combineren met onze theelepel, door het gebruik van onze theelepel heb je gelijk de juiste verhouding voor het perfecte kopje thee.

Let op! Per theesoort kan het zet advies verschillen, volg goed de instructies van jouw thee op om zo het perfecte kopje thee te kunnen zetten. Lees voor eventuele tips bij het zetten van je kopje thee onze thee gids voor advies over nieuwe & juiste manieren van het zetten van je thee.

Op zoek naar het perfecte kopje thee? Neem ook is een kijkje in ons assortiment van theemixen die je zelf kan samenstellen.

Blijf daarnaast ook op de hoogte van onze nieuwe aanraders en nieuwe producten via onze socials: InstagramFacebook. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief voor exclusieve kortingen en leuke nieuwe features.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Theezeef” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *