Over Teazie

Wij zijn 2 fanatieke theeliefhebbers. Daarom doen wij ook niets liever dan onze klanten de lekkerste thee bezorgen met een zo klein mogelijke impact op onze aarde.

De theesector staat al jaren stil, maar wij blijven in beweging.

Hoe werken wij?

Ook onze producten blijven in beweging. Wij werken met simpele, transparante abonnementen voor bedrijven. Hierbij hoort een maandelijks service en wissel van de smaken. Kortom, iedere maand heb je één van ons fysiek over de vloer om te kijken of alles naar wens is en je Theebar er netjes bij te laten staan.

Waar kun je op rekenen?

Niet enkel een leverancier, maar een partner. Wij zorgen voor een volledig pakket, waarbij we alle randzaken die te maken hebben met thee uit handen nemen.

Daarnaast kun je rekenen op tevredenheid. Met onze keiharde tevredenheidsgarantie, zorgen wij binnen enkele dagen voor een vervangende smaak als je niet tevreden bent over één of meer van je smaken. We gaan voor resultaat.

Meet the Team

David Hovanesian

Hey! Mijn naam is David en ik ben samen met Storm in 2019 Teazie gestart. In het jaar daarvoor kreeg ik de behoefte om thee te personaliseren (eigen theeblends te maken) en zag ik dat er geen bedrijven waren die deden waar ik behoefte aan had.

Dan maar zelf aan de slag! Teazie begon als een platform om eigen theemixen te maken en is inmiddels een bedrijf met ambities om de theesector een shake-up te geven. Wij willen thee anders wegzetten; namelijk in het spotlight dat het verdient. 

Ik kom zelf uit een Armeens gezin en heb altijd enorm genoten van thee. Sterker nog, ik associeer het met familie, vrienden en gewoon gezelligheid. Dat gevoel wil ik op de puurste manier delen met Teazie.

Je kan mij benaderen bij vragen over De Theebar of andere bedrijfsvoorzieningen & volumebestellingen.

Storm Wouters

Hi! Ik ben Storm en ik ben samen met David in 2019 begonnen aan Teazie. Voor mij staat niet alleen duurzaamheid, maar ook gezondheid centraal.

Ik werkte al een aantal jaar in verschillende supermarkten en was het compleet met David eens dat thee echt als een bijproduct weggezet wordt. Het verdient meer spotlight. Na lang onderzoeken, proberen en bijstellen zijn we gekomen tot oplossingen waar we echt trots op zijn.

In de toekomst willen wij iedere enthousiaste theeleut graag kunnen voorzien van de mooiste en leukste theebeleving die er is. Betere thee, zonder het afval wat er nu bij hoort.

Het is dan ook niet alleen ons bedrijf, maar ook onze passie om die leuke thee ervaring naar jouw bedrijfsvloer/huis te brengen. Laten we samen thee veel mooier maken.

Je kan mij benaderen bij vragen over De Theebar, stages of vacatures & vragen over onze bedrijfsvoering.

Gaan wij samenwerken?

Ervaar het gemak en de kwaliteit van Teazie’s theefaciliteiten. Vrijblijvend en laagdrempelig. Wij denken altijd mee voor de meest passende oplossing.

We horen graag van je.