Onze smaken

Ontdek het assortiment van Teazie

Tevredenheidsgarantie

Omdat wij achter onze producten staan.

Bij Teazie kies je jouw smaken gerust. Of ze nou voor in je Theebar of je kopje thuis zijn, wij garanderen dat je thee van hoge kwaliteit krijgt van ons. Niet tevreden? Neem contact met ons, en we lossen het zo snel mogelijk met je op.

Zwarte thee

English Breakfast

Een klassieker die wereldwijd onmisbaar is. Deze volle zwarte theemelange, bestaande uit Ceylon theebladeren uit Sri Lanka is een heerlijke go-to thee voor een opkikker. Ook heerlijk met melk.

De English Breakfast van Teazie wil je met heet water zetten. Zo dichtbij de 100 graden Celsius als mogelijk. Op die manier komen de smaken van deze aromatische melange het beste naar voren in je uiteindelijke thee. Voor de liefhebbers onder ons: laat ongeveer een minuutje langer trekken en doe er een scheutje melk bij voor die zwoele, romige textuur.

100 °C

2-3 minuten. Tweede kopje 3-4 minuten.

Zwarte thee

Assam

Assam is een provincie in het Noord-Oosten van India. Het warme, vochtige klimaat maakt dit één van de populairste plekken om thee te telen. Onze Assam wordt van begin juni tot midden augustus geoogst en heeft een sterke, volle en malt-achtige smaak.

Dit is een echte thee voor liefhebbers van krachtige, zwarte thee. Perfect voor bij het ontbijt. Op z’n Engels drinken (met een scheutje melk en wat suiker) is natuurlijk ook mogelijk.

100 °C

3-5  minuten. Tweede kopje 1-2 minuten langer.

Zwarte thee

Black Chai

Voor velen zwarte thee zoals het gedronken hoort te worden. De Black Chai melange van Teazie zit bomvol heerlijke kruiden die zorgen voor een ongeëvenaard verwarmende thee. Deze kruidige zwarte thee is er ook één met een bijzonder sterke kick, maar vooral de afdronk van deze melange is anders. De kruidige smaken blijven op een prettige manier hangen.

Ook hier wil je een hoge temperatuur en kan je de bladeren wat langer laten trekken als je van plan bent deze thee te drinken met wat melk.

100 °C

2-3 minuten. Tweede kopje 3-4 minuten.

Groene thee

Green Jasmine

Groene jasmijnthee is een heerlijke florale groene thee. Perfect om mee tot rust te komen. De zoete, zomerse smaak van de thee komt van een traditioneel proces in China, waar ze ‘s nachts de groene thee de jasmijnsmaak laten absorberen.

Bij het zetten van deze thee kun je wat koeler water gebruiken – bijvoorbeeld uit een Quooker of even het gekookte water laten afkoelen. Zo zorg je ervoor dat die verborgen, subtiele smaken van je thee heerlijke naar voren komen.

70 °C

2 minuten. Tweede kopje 3 minuten.

Groene thee

Beautiful Blueberry

Beautiful Blueberry is een theemelange van Teazie met een fruitige twist. Het bestaat een beetje witte, maar vooral groene thee en smaakvolle stukjes fruit. Ook vind je in deze blend rozenknoppen die een bekende florale smaak zullen toevoegen.

De mix tussen groene en witte thee biedt een perfecte achtergrond voor de smaken die erbij horen – floraal, fruitig en zoet. Deze melange kun je gerust twee keer zetten voor een lichter tweede kopje thee.

90 °C

2 minuten. Tweede kopje 3 minuten.

Kruidenthee

Rooibos

Misschien wel dé kruidenthee: de Rooibos van Teazie uit Zuid-Afrika brengt een authentieke, zoete smaak met zich mee. Heerlijke warme smaken die van nature cafeïne vrij en tannine arm zijn. Deze kruidenthee vormt ook een heerlijke basis voor combinaties met andere smaken – neem contact op voor een theemelange op maat!

Bij het zetten van Rooibos kan weinig fout gaan! Laat het ongeveer 3-5 minuten trekken en gebruik het gerust opnieuw. Het tweede kopje zal natuurlijk wat lichter zijn van smaak.

100 °C

3-5 minuten. Tweede kopje 5 minuten.

Kruidenthee

Bosvruchten

Toe aan iets zoets? Onze bosvruchten melange is een kruidenthee die zonder twijfel genoeg biedt voor iedere zoetekauw. Een melange van onder andere hibiscus, frambozen, appel, sinaasappel, rozenbottel.

Ook bij deze kruidenthee geldt: laat het trekken tot de gewenste sterkte. Wij adviseren ongeveer 3 tot 5 minuten, maar langer kan natuurlijk ook.

100 °C

3-5 minuten. 

Zorgvuldige selectie

Alle smaken van Teazie zijn zorgvuldig gekozen om altijd te zorgen voor een heerlijke smaak, de beste ingrediënten en meest heldere herkomst en samenstelling. Dat proef je.

Blijf proeven

We zorgen altijd voor een vernieuwend, seizoensgebonden assortiment waar we continue smaken aan toevoegen. Zo kun je de lekkerste thee voor thuis of in je Theebar hebben.

Tevredenheidsgarantie

Wij staan achter onze thee. Om dat te bewijzen, biedt Teazie een tevredenheidsgarantie. Niet volledig tevreden met je thee? Neem contact op en wij lossen het zo snel mogelijk op.