De lekkerste voordelen op een rijtje

NUL AFVAL

Met onze Theebar heb je na je heerlijke kopje thee alleen de 100% composteerbare theebladeren en theezakje over. Bespaar tot honderden kilo’s rest- en papierafval per jaar.

EXACT VERBRUIK

We wegen aan het begin en eind van iedere wissel de kokers af om je exacte verbruik te bepalen. Zo betaal je alléén voor hetgeen wat je echt gedronken hebt. Geen onnodige kosten of overtollige voorraad.

BETERE THEE

Maak je nog gebruik van voorverpakte theezakjes? Ervaar dan het verschil van premium losse thee. Beter voor het milieu, voor jou en ook nog beter op smaak.

FULL-SERVICE GEMAK

Kiezen voor Teazie is kiezen voor de twee theemannen. Wij zorgen met passie voor iedere Theebar. Zo zijn wij iedere maand op locatie om ervoor te zorgen dat je altijd heerlijke losse thee hebt. 

Impressies

Check hieronder hoe Teazie van thee een theemoment maakt.

Heb je een vraag of opmerking? Bel ons.
+31 6 22824606
Neem contact op met Teazie

Vraag nu een
proefplaatsing aan

Onze filosofie

Bij Teazie zijn er een aantal zaken die voor ons extra belangrijk zijn en ook zo behandeld worden.

1

Kwaliteit

WOW-factor

Er is genoeg slechte thee op de markt. Teazie zet alles op alles om ervoor te zorgen dat onze thee positief verrast en indruk maakt. Dat begint bij een selectie van de juiste blends en smaken.

2

Simpliciteit

Less is more

Duidelijke afspraken en het nakomen ervan zorgen dat jij er altijd op kan rekenen dat je theevoorzieningen goed verzorgd en aangevuld zijn. Eén van onze belangrijkste afspraken: niet tevreden over een smaak? Binnen een paar dagen vervangen.

3

Verantwoordelijkheid

Korte lijntjes

Geen wisselende Accountmanagers, receptie of lange wachttijden. Bij Teazie heb je één contactpersoon die gewoon beschikbaar is en, zo nodig, snel passende oplossingen levert voor je bedrijf.

Wat anderen zeggen over Teazie

Deel onze passie voor thee

Onze blog

Benieuwd naar meer?

Teazie heeft voor ieder wat wils. Volg onze sociale media voor impressies, blogs en meer.