De lekkerste voordelen op een rijtje

NUL AFVAL

Met onze Theebar heb je na je heerlijke kopje thee alleen de 100% composteerbare theebladeren en theezakje over. Bespaar tot honderden kilo’s rest- en papierafval per jaar.

EXACT VERBRUIK

We wegen aan het begin en eind van iedere wissel de kokers af om je exacte verbruik te bepalen. Zo betaal je alléén voor hetgeen wat je echt gedronken hebt. Geen onnodige kosten of overtollige voorraad.

BETERE THEE

Maak je nog gebruik van voorverpakte theezakjes? Ervaar dan het verschil van premium losse thee. Beter voor het milieu, voor jou en ook nog beter op smaak.

FULL-SERVICE GEMAK

Kiezen voor Teazie is kiezen voor de twee theemannen. Wij zorgen met passie voor iedere Theebar. Zo zijn wij iedere maand op locatie om ervoor te zorgen dat je altijd heerlijke losse thee hebt. 

Heb je een vraag of opmerking? Bel ons.
+31 6 22824606
Probeer het zelf

Vraag nu een
proefplaatsing aan

Impressies

Check hieronder hoe Teazie van thee een theemoment maakt.

Onze filosofie

Bij Teazie zijn er een aantal zaken die voor ons extra belangrijk zijn en ook zo behandeld worden.

1

Kwaliteit

WOW-factor

Er is genoeg slechte thee op de markt. Teazie zet alles op alles om ervoor te zorgen dat onze thee positief verrast en indruk maakt. Dat begint bij een selectie van de juiste blends en smaken.

2

Simpliciteit

Less is more

Duidelijke afspraken en het nakomen ervan zorgen dat jij er altijd op kan rekenen dat je theevoorzieningen goed verzorgd en aangevuld zijn. Eén van onze belangrijkste afspraken: niet tevreden over een smaak? Binnen een paar dagen vervangen.

3

Verantwoordelijkheid

Korte lijntjes

Geen wisselende Accountmanagers, receptie of lange wachttijden. Bij Teazie heb je één contactpersoon die gewoon beschikbaar is en, zo nodig, snel passende oplossingen levert voor je bedrijf.

Wat anderen zeggen over Teazie

Veel gestelde vragen

Hier geven we antwoord op de meest gestelde vragen over ons aanbod voor bedrijven.

Hoe werkt het?

De Theebar is een abonnement waarbij Teazie een theecorner realiseert en maandelijks onderhoudt.

 

Hierbij krijg je ook iedere maand wisselende smaken, zodat je continu wisseling in je assortiment hebt.

Waarom is het een abonnement?

Losse thee heeft veel voordelen, maar een duidelijk nadeel is complexe inkopen en voorraadbeheer. Om dit uit handen te nemen, komen wij maandelijks langs om je theefaciliteit netjes op orde te houden.

Hoe vaak komen jullie langs?

We komen in ieder geval iedere maand langs voor het standaard onderhoud en de smakenwissel. Als er één of meer theeën echter eerder dreigen op te gaan, dan komen we die tussentijds bijvullen. Dit valt onder het servicecontract.

Kortom: zo vaak als nodig is!

Wat doen jullie bij het maandelijkse onderhoud?

We wisselen de theeën, zodat je iedere maand van nieuwe smaken kunt genieten. We vullen ook de nodige accessoires aan, zodat je bijvoorbeeld genoeg lege theezakjes hebt.

Waarom krijg ik volle kokers? Zoveel heb ik toch niet nodig?

Volle kokers presenteren nou eenmaal het mooist. Alle kokers worden gewogen voor en na het ophalen en je betaalt alleen voor je verbruik. Niet de totale inhoud.

 

Je bouwt dus geen eigen voorraad op en doet geen eigen thee-inkopen.

Wat als de thee op is voordat jullie terugkomen?

Dan komen we op onze kosten terug om het aan te vullen. We zorgen ervoor dat je altijd verse thee hebt staan.

Kan ik aangeven welke smaken wij willen?

Dat kan zeker - je kan alle mogelijke voorkeuren doorgeven. Dan houden wij daar rekening mee tijdens het introduceren van nieuwe smaken.

Wat als een nieuwe smaak niet bevalt?

Ook dan kun je ons gewoon bellen en komen wij binnen een paar dagen met een nieuwe smaak langs. Dit valt gewoon onder je service.

Per locatie houden wij voorkeuren ook bij om dit zo veel mogelijk te voorkomen.

Waar gooi ik de theezakjes weg?

Bij het GFT. Zowel de theezakjes als de thee zijn 100% composteerbaar en kunnen dus het beste bij GFT-afval gegooid worden.

Hoeveel kost een Theebar?

De kosten van De Theebar zijn verdeeld in servicekosten (vaste prijs per maand) en theeconsumptie (prijs per kg). De hoogte hiervan is afhankelijk van je bedrijf - hoeveel personeel je hebt, bijvoorbeeld. Hiernaast heb je geen eenmalige startkosten.

 

Je hebt wel eventueel montagekosten, als je ervoor kiest om je Theebar aan de wand te monteren.

Hoe zet je losse thee?

De meest gebruikte methodes om losse thee te zetten zijn met (lege) theezakjes en theezeefjes. Beide hebben hun voor- en nadelen. Lees hier meer over het zetten van losse thee.

Kunnen jullie ook accessoires leveren?

Teazie kan een gepersonaliseerd aanbod doen voor alle nodige accessoires om je theecorner compleet te maken. Denk aan (dubbelwandige) glazen, theepotten, onderzetters, bestek en servies. Personaliseren hiervan is vaak ook mogelijk.

Waarom zouden wij voor jullie kiezen?

Thee is overal verkrijgbaar - écht goede thee is wat moeilijker te vinden, maar de combinatie van die goede thee en 2 hands-on ondernemers die met je meedenken maken Teazie uniek. Wij hebben een passie voor het wegzetten van prachtige faciliteiten en doen niets liever dan dit aspect ervan uit handen nemen. Ontzorgen en ontspannen doe je met Teazie.

Hebben jullie ook deze smaak?

Bij een afname van 5kg of meer is het mogelijk om theeën buiten het reguliere assortiment in te kopen. Vraag naar de mogelijkheden.

Ook een Theebar?

Vraag hieronder een vrijblijvende proefplaatsing aan en ontdek het verschil van topkwaliteit thee.

Deel onze passie voor thee

Onze blog

Benieuwd naar meer?

Teazie heeft voor ieder wat wils. Volg onze sociale media voor impressies, blogs en meer.